Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft recht uw bestelling -in originele staat- tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en retour te sturen. Tevens dient u de originele factuur bij te sluiten. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, mits het artikel in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd is. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. 

Wanneer u hier gebruik van maakt, dan dient u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@jalla-stones.nl met vermelding van de reden. Wanneer het product, na aanmelding van uw retour, door ons in goede orde ontvangen is, zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 2-7 dagen aan u terugstorten.

Bij speciale aanbiedingen en afgeprijsde artikelen is retournering of geld terug niet van toepassing.

Mocht het product beschadigd zijn door verkeerde behandeling of verpakking door u, dan zullen we de waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via onze mail. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres?

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk - binnen 1 uur na bestelling -  contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.